Over ons

Eigenaar Mark van Lanen heeft inmiddels ruim vijfentwintig jaar ervaring in de kunststof kozijn branche. Na een afgeronde bouwopleiding is Mark door bijna opgegroeid te zijn tussen de kunststof kozijnen vanzelfsprekend gestart in het kunststof kozijn bedrijf van zijn ouders als monteur buitendienst.

Na hier 17 jaar met veel plezier te hebben gewerkt vond hij het 6 jaar geleden de tijd rijp om zijn eigen montagebedrijf te starten. De belangrijkste drijfveer was om nog meer kennis en ervaringen op te doen en te delen met opdrachtgevers in de particuliere kozijnrenovaties. Hij mag dan ook menig tevreden opdrachtgever en eindklant aan zijn lijst mag toevoegen.

montage-img

overons

Vooruitstrevend

Al geruime tijd was de ambitie er om een eigen product te gaan verkopen. In montagewerk-
zaamheden is van Lanen altijd vooruitstrevend, vernieuwend en innovatief geweest. Een goed product wat onzorgvuldig gemonteerd word doet immers afbreuk aan het totaalplaatje. Kwaliteit, perfectie en tevredenheid staan voorop. Van Lanen is pas tevreden als de eindklant tevreden is....

Hierop is hij in contact gekomen met een Nederlandse kozijnproducent die een productaanbod heeft wat hem aansprak en als producent continu innoverend is en op zoek naar vernieuwing en nog beter en onderscheidend te worden als het brede scala en aanbod in de kunststof kozijn wereld.

Samen met de leverancier kan hij trots uiten dat hij het "natuurlijkste" kunststof kozijn kan aanbieden wat momenteel verkrijgbaar is in Nederland.