Montage

Het vakkundig in en uitbouwen van uw bestaande houten kozijnen naar de nieuwe kunststof gevelelementen is gespecialiseerd werk.Een goed product kan alleen maar tot zijn recht komen met een gedegen inbouw en kennis van zaken. De aanschaf van een goed produkt kan afbreuk krijgen door een slechte inbouw. Met name de inbouw van uw nieuwe kozijnen is zeer belangrijk om tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen.
Hiermee bent u bij van Lanen Montageservice aan het goede adres met 25 jaar montage ervaring weten wij waar we over praten, en hebben dit doorgevoerd in onze unieke montage methode.

Wij werken indien mogelijk uitsluitend met stelkozijn montages en dubbele EPDM afdichtingen EPDM afdichtingen. Er word dus niet afgekit aan de buitenzijde. Hier is voor gekozen om dat het afkitten aan de buitenzijde door het uitzetten krimpen en uitzetten van de elementen minuscule krimpnaden geeft in de aansluitingen aan muurzijdes of kozijn.
Dit geeft dan een op lange termijn een "tocht" of erger lekkage rondom het kozijn.
Het monteren met stelkozijn geeft een gegarandeerde afdichting rondom het kozijn zeker door het toepassen van de dubbele EPDM afdichting in kozijn en op het stelkozijn.

De binnenafwerking is standaard met kunststof afwerkplinten in de kleur van het kozijn. Tevens kunt u de bestaande oude vensterbanken en/of vensterbank tegels laten vervangen door een nieuwe overzetvensterbank. Hieruit keuze uit diverse dieptes en designs . Tevens de bestaande buitenvensterbanken "gresdorpels"kunt u laten vervangen door nieuwe uitgevoerd in prefab elementen keuzes uit de isostone of de traditionele geglazuurde dorpels. Ook hardsteen is mogelijk.

Ons sterkste punt in onze montage is de manier van werken en opleveren. Wij komen uw huis immers schoon binnen en streven ernaar om dit ook zo achter te laten.Om u niet op te zadelen met een gigantische puinhoop nemen wij uiteraard al het vrijkomende afval en sloopmateriaal mee en scheiden dit op onze locatie in Mill.

Bouwkundige werkzaamheden worden ook in eigen beheer uitgevoerd. Denk hierbij aan het groter maken van uw kamerraam opening. Om hier eventueel een prachtige tuindeurcombinatie of een hefschuifpui in te plaatsen en uw tuin of terras bij de woonkamer te betrekken. Het "zagen"in de gevels word met een waterzaag uitgevoerd om stofvorming tot een minimum te beperken.

Service/reparatie
Naast het leveren en monteren van kunststof kozijnen is van Lanen Montageservice tevens gespecialiseerd in het nastellen en of leveren van diverse hang en sluitwerk systemen van diverse merken. Ook producten van meer dan 10 jaar oud hoeft geen probleem te zijn om te repareren en/of te vervangen. Wij hebben diverse leveranciers die vrijwel ieder merk slot of beslag kunnen leveren. Laat u vrijblijvend adviseren naar de mogelijkheden.

montage-img